ESKİŞEHİR / HAN - Han Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Han Halk Eğitimi Merkezimiz bünyesinde açılan Kadın Eşofman Dikimi Kursumuza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Eyl

Hayat boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında kurumumuzca düzenlenen ilçe sergimiz ve sertifika törenimiz 9 haziran tarihinde Seyitgazi Kaymakamı Sayın Kutsal BAYTAK, Han Kaymakamı Sayın Murat AK, Han Belediye Başkanı Sayın Erdal ŞANLI, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Etkinlik, Şehit Osman Gazi Altınoluk Ortaokulu öğrencilerinin Anadolu Ateşi adlı gösterisi ile başlamış olup 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde arıcılık, el sanatları, okuma yazma kursları gibi çeşitli alanlarda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından sergi açılışı ve çeşitli ikramlarla gün boyu devam etmiştir.

Nis

İlçe Merkezimizde kadın kooperatifi ve vatandaşlarımızın katılımı ile Şehit Osman Gazi Altınoluk Ortaokulu'nda ve Gökçekyu Mahallemizde vatandaşların katılımı ile Mahalle eski İlkokul Binasında açılan Arıcılık kurslarımızdan kareler..